2010-04-10

Keptos vištų blauzdelės

Atvaizd008

Tai visiškai paprastutis receptas, be jokių padažų ar pagrindinių produktų skonį nustelbiančių prieskonių.

8 vištų blauzdeles pasūdžiau šaukšteliu druskos ir apibarsčiau 3 a. š. džiovintų smulkintų česnakų, paprikos, petražolių, pipirų, svogūnų, čiobrelių, raudonėlių ir baziliko mišiniu (naudojau Aroma Rex prieskonių mišinį Feta sūriui ir mėsai, bet galima susimaišyti ir patiems), apipyliau šaukštu aliejaus ir viską “išmasažavau”.

Lygiai tą patį padariau su 3 skiltelėmis supjaustytomis bulvėmis ir morkomis.

Kepimo indą išklojau aliuminio folija, ištepiau aliejumi ir įpyliau šiek tiek vandens, kad kepant neprikeptų.

Kepiau 250 С laipsnių karštumo orgaitėje. Kai viena pusė apskrunda, kiekvieną gabalėlį reikia apversti, kad apskrustų ir kitos pusės.

Skanaus!

Komentarų nėra: